Musical 2012

18.04.2012

Der er virkelig blevet udviklet på historien om Robin Hood i Herlev Gymnasium og HFs musicaludgave. I en såkaldt fucked up urban version af den klassiske historie bliver der battlet på ord og rap, duelleret i hip-hop og parkour samt stjålet alt fra Piratos til mobiltelefoner. Men uden at røbe for meget af historien, så får hverken Systemet, Sheriffen eller PJ knækket Robin gennem den små 2 timer lange forestilling.

Det er et ualmindeligt veloplagt band som leverer musikken, der matcher det gode skuespil og forrygende dans på formidabel vis. Timeingen er god, karakterne sjove og man bliver godt underholdt mens det går der ud af for fuld fart i Downtowns revolution mod Uptown.

Musicalen er kulminationen på et lille halvt års arbejde for de mange elever, der i fællesskab har arbejdet med skuespil, dans, musik, kuliser, lys og kostumer og for Hannibal og Anja, der har henholdsvis instrueret og været ansvarlig for musikken. Forestillingen spiller igen i dag onsdag kl. 16 og sidste gang torsdag kl. 19.30.

Billeder fra musicalen kan ses i billedgalleriet.

Nyheder