Herlev Gymnasium & HF

Udvikling i fællesskab

×

Fodbolddrengene kom ikke videre

14.09.2015

Drengefodbold2015

Fredag den 11. september var skolens drengefodboldhold til et stævne, som blev afviklet i Stenløse i dejligt sensommervejr. Syv hold deltog og skulle spille alle mod alle med 20 minutter pr. kamp.

I den første kamp skulle vi spille mod Høje Taastrup. Vi startede godt, havde flere flotte, gennemspillede angreb, og Nicolai bragte os på 1-0. Høje Taastrup fik dog udlignet inden pausen og var hele tiden farlige, fordi de havde nogle meget hurtige folk. Der blev ikke scoret i 2. halvleg, så kampen endte 1-1.

Modstanderen i næste kamp var Himmelev, og det viste sig at være en lidt for stor mundfuld for os. Himmelev vandt fortjent 2-0, og det skulle senere vise sig, at Himmelev gik ubesejret gennem hele turneringen og dermed kvalificerede sig til finalestævnet for hele landet efter efterårsferien, så tillykke til dem.

I den tredje kamp i træk mødte vi Roskilde. Vi dominerede spillet i første halvleg, men kunne ikke få bolden i kassen, så stillingen var 0-0 ved pausen. I 2. halvleg tog Alan sagen i egen hånd, og efter en flot solotur kunne han liggende afgøre kampen til vores fordel. Dejligt med en 1-0 sejr og tre point.

I kampen mod værterne fra Egedal havde vi mistet noget af vores flotte spil, måske fordi vi lige havde siddet over i en runde og dermed var blevet lidt kolde. Før vi fik set os om, var Egedal i hvert fald kommet foran 2-0. Mergim fik reduceret på hovedstød kort før tid, men kampen endte med et lidt unødvendigt nederlag på 2-1.

Efter frokostpausen stod næstsidste kamp mod Odsherred. Vi kom hurtigt bagud i en situation, hvor vores reservemålmand ikke rigtig var blevet varm endnu. Heldigvis gjorde Ali skaden god igen ved at udligne på en dejlig helflugter efter et hjørnespark. Stillingen var 1-1 ved pausen, men i 2. halvleg overtog vi kontrollen. Alan scorede til 2-1 direkte på frispark, og Mergim øgede til 3-1 på straffe. Desværre endte kampen med en noget uheldig episode, som indbragte os et skrivebordsnederlag på 3-0!

I sidste kamp mødte vi Lyngby. Kampen var uden betydning for, hvem der ville vinde stævnet. Betim, som nu var blevet markspiller i stedet for målmand, bragte os foran, men Lyngby fik udlignet på et flot langskudsmål helt oppe fra midten af banen til slutresultatet 1-1.

Tak til drengene for en fin indsats og meget godt fodboldspil undervejs.
René og Jesper

Nyheder