Herlev Gymnasium & HF

Udvikling i fællesskab

×

Håndboldsejre over GG og NørreG

27.11.2015

Drengehåndbold 2015

Torsdag var drengehåndboldholdet ude at repræsentere skolen på bedste vis. Det blev til tre overbevisende sejre over Tårnby Gymnasium, Gladsaxe Gymnasium og Nørre Gymnasium, men desværre var værterne fra Brøndby Gymnasium en tand for stærke i puljefinalen, så det blev ikke til noget finalestævne til os i år.

Holdet bestod af en rutineret stamme med Simon (2.n), Jonas (2.n) og Rasmus (2.n), der alle også var med sidste år. De blev stærkt suppleret af en trio fra 1.b med Frederik, Mathias og Marcus. Herudover havde vi flere begyndere med – Martin (1.s) scorede to mål på to forsøg i sin første håndboldkamp! Muhammad (2.a) scorede også, men det var pigen, der dømte en af vores kampe, som han fik et telefonnummer fra. Raza og Mohamed (3.b) fik flotte begge flot håndbolddebut, mens Jannick (2.a) igen i år hjalp med at vogte målet.

Skuffelsen over nederlaget til Brøndby Gymnasium er dog langt mindre end glæden ved at vinde over to lokalrivaler – det er dejligt både at vinde slaget om motorring 3 ved at slå Nørre G og slaget om Hillerødmotorvejen ved at slå GG.

Nyheder