Herlev Gymnasium & HF

Udvikling i fællesskab

×

Skolebesøg

Vi har rigtig mange elever, som gerne vil besøge os i den kommende tid, og vi glæder os til at møde jer alle sammen.

Vi holder en lang række af forskellige åbent hus arrangementer:

Elever fra UU-Nord, som ønsker brobygning (10.klasse) skal selv tilmelde sig ved at henvende sig til Herlev Gymnasium & HF hos skolens sekretær Lotte Danielsen på telefon 44 94 63 43 eller på mail: ld@herlev-gym.dk. Se aktuelle datoer i www.brobygning.dk.

På alle typer skolebesøg skal du den første dag møde op i skolens forhal/kantine, hvor du bliver modtaget af en studievejleder og 1-2 elevambassadører.

  • Elever pĂĄ brobygning møder hver dag kl. 9-14.
  • Elever pĂĄ introduktionskursus fra UU-Nord møder hver dag kl. 9-15.
  • Elever pĂĄ introduktionskursus fra UU-Vestegnen (bl.a. Ballerup kommune) møder hver dag kl. 9.45-14.30.

Til alle skolebesøg skal du deltage aktivt i undervisningen, og du skal derfor medbringe en computer eller papir og penalhus. Læs mere om introduktionskurserne og brobygning på brobygning.net

Én-dags-skolebesøg
Én-dags-skolebesøg er for dig, som overvejer at blive elev på Herlev Gymnasium & HF. På besøgsdagen vil du få en præsentation af skolen af en studievejleder og 1-2 elevambassadører. Derefter vil du deltage i almindelig undervisning. Du skal derfor medbringe papir og penalhus eller en computer, så du kan deltage i undervisningen. Du kan melde dig til et skolebesøg hos skolens sekretær Lotte Danielsen på telefon 44 94 63 43 eller på mail: ld@herlev-gym.dk.