Om skolen

Hvis du v√¶lger at blive elev hos os, vil vi g√łre vores yderste for, at du f√•r nogle fantastiske √•r p√• gymnasiet.

Vi har s√¶rligt fokus p√•, at alle elever skal f√łle sig set og have en klar fornemmelse for, at de bliver m√łdt med en interesse for deres faglige og personlige udvikling. Vores l√¶rere er lydh√łre og vil l√¶gge v√¶gt p√• at tilrettel√¶gge undervisningen, s√• den ogs√• passer til dig.

Du vil gennemg√• en stor faglig udvikling. Vi er et gymnasium med s√¶rligt fokus p√• at flytte vores elever fagligt ‚Äď b√•de de fagligt st√¶rke og de elever, der har sv√¶rere ved det.

Du vil udvikle dig socialt, og du vil udvikle dig menneskeligt. Vores st√¶rke f√¶llesskab og de mange samarbejder, du vil indg√• i, vil sikre, at du ikke st√•r alene med denne udvikling. Vi l√¶gger v√¶gt p√•, at der er et godt milj√ł og f√¶llesskab i vores klasser og p√• tv√¶rs af klasser ‚Äď du vil hurtigt m√¶rke den s√¶rlige HG-√•nd.

Vi h√•ber, at du ogs√• vil v√¶re med til at udvikle vores skole. Vores skole skulle jo gerne blive til din skole. Stil krav og kom med input til undervisningen. Du kan ogs√• f√• direkte indflydelse p√• skolens overordnede udvikling i elevr√•det, men m√•ske er du mere interesseret i at udvikle festerne og blive en del af festudvalget? Du kan ogs√• udvikle musiklivet p√• skolen eller g√łre dit til, at fodboldholdet klarer sig godt. Tal med din l√¶rer, med ledelsen eller med dine klassekammerater, hvis du har id√©er til aktiviteter eller vil have √¶ndret eller forbedret noget eksisterende.

Der er mange muligheder, og vi glæder os til, at du bliver en aktiv del af vores gymnasium.

Skolen har ca. 700 elever, 100 lærere og 15 andre ansatte.

Jan Vistisen, Rektor