Herlev Gymnasium & HF

Udvikling i fællesskab

×

Stillingsopslag

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.

I går var der besøg af en række lokalpolitikere og folkeskoleelever, der sammen med eleverne fra Herlev Gymnasium & HF var til valgmøde.

Først fortalte Herlevs borgmester, Thomas Gyldal, om sit arbejde i kommunen og bagefter var der debat blandt alle de fremmødte politikere. Spørgelysten var stor blandt eleverne og talelysten endnu større hos politikerne.

Heldigvis blev det hele ledet perfekt af ordstyrerne Amalie Rosaline (3.u) og Natacha (3.t), som sikrede taletid til alle og at mange interessante emner blev diskuteret.
...

3 dage siden  ·  

Se mere

Velkommen til orienteringsaften på Herlev Gymnasium & HF d. 15/1 kl. 19.30. For efterskoleelever d. 13/1 kl. 13.00. Oplev den særlige HG-stemning. Vi ligger i top i forhold til at flytte elever fagligt, vi har et stærkt fællesskab, og der er et nært forhold mellem elever, lærere og ledelse. ...

5 dage siden  ·  

Se mere

Er du kommende elev vil du kunne vælge en studieretning med Idræt B på Herlev Gymnasium & HF. Sammen med kun 20 andre gymnasier i Danmark har vi grundet vores stærke idrætsprofil og vores gode samarbejde med de lokale idrætsklubber fået lov til at tilbyde Idræt B i en studieretning med Matematik A, Idræt B, Biologi B og Fysik B.

Vi har i en årrække også udbudt en eliteidrætsordning i samarbejde med lokale idrætsklubber, og vi har mange års erfaring med Team Danmark-elever. Herlev Gymnasium & HF har altså en række forskellige attraktive muligheder for at koble en interesse for idræt med en gymnasieuddannelse.

Kom til vores orienteringsaften d. 15. januar 2018 kl. 19.30 og hør mere.
...

6 dage siden  ·  

Se mere