Herlev Gymnasium & HF

Nærhed, faglighed, fællesskab

×

Det sker i uge 25 på HG

Lige om lidt springer alle de skønne studenter ud. Og altså, hvor vi glæder os til at se årets omtrent 200 HF- og STX-studenter med huen på hovedet! Det hele sker i uge 25, og her kommer et par datoer, der er vigtige at få i kalenderen.

Hue på

Den afsluttende og sidste eksamen – også kendt som hue-eksamenen ­– ligger for alle afgangseleverne mandag, tirsdag eller onsdag i uge 25. Når eleverne er færdige med den, så indtræffer det store øjeblik, hvor den blå eller bordeauxrøde hue sættes på hovedet. 

Som forælder, ven eller pårørende til en kommende student er du mere end velkommen til at møde op på gymnasiet og være med til at fejre, at huen er i hus. Foran gymnasiet vil der blive opstillet telte, bænke mm., som I frit kan benytte til hygge og fejring af den nyudklækkede student. 

Studenterfesten

Onsdag den 21/6 om aftenen afholder Herlev Gymnasium & HF den store Studenterfest for alle de nye studenter. Det bliver deres sidste fest (som elever) her på Herlev Gymnasium & HF. Og som de andre år vil det være en aften, der er helt fantastisk sjov – og lidt vemodig. Program for festen følger.

Translokationen

Herlev Gymnasium & HF’s stort anlagte translokation foregår fredag den 23/6. Her er familie, venner og pårørende hjerteligt velkomne til et par hyggelige timer, hvor vi fejrer årets studenterårgang, og sender de glade, unge mennesker afsted på den traditionsrige vogntur. 

Der vil kun være opstillet stole til nærmeste familie – til gengæld har vi et hav af ståpladser. I skal sidde/stå klar senest kl. 10, for da går løjerne i gang. 

Fredagen begynder for årets studenter allerede kl. 8 i kantinen med morgenmad og taler. Lidt senere vil der også være studenterfotos og en tur forbi ’fingeraftrykstræet’. 

Og så en vigtig henstilling

Medbring alt det gode humør, I kan hive frem. Tag også gerne bobler med og lad propperne springe. Men vi beder om, at I lader konfettirørene blive hjemme. Og husk på, at HG som altid og også i uge 25 er røgfrit område.