Herlev Gymnasium & HF

Udvikling i fællesskab

×

HF

HF er en ungdomsuddannelse, der tager 2 år. Hos os er de fleste elever mellem 16 og 19 år. HF-eleverne undervises af de samme lærere som på STX og går til samme fester og events som STX-eleverne. Du kommer på ekskursioner i dine fag, og i 2.HF tager hele årgangen på en studierejse til en europæisk storby. På Herlev Gymnasium og HF er fællesskabet vigtigt, både i din klasse og på hele skolen. Vi tror på at du lærer bedst sammen med andre.

De fleste elever bruger en HF-uddannelse som forberedelse til mellemlange uddannelser. Det kan fx være pædagog, sygeplejerske, politibetjent, bioanalytiker og folkeskolelærer. I løbet af de 2 år møder du personer fra de forskellige erhverv, fx kan man komme i praktik hos politiet. Dette sker i projekt-praktik-perioder, hvor du får mulighed for at reflektere over din fremtidige karriere.

På HF tager vi udgangspunkt i dit faglige niveau og hjælper dig og dine klassekammerater til at blive så dygtige som muligt. Fx går vi i gang med de skriftlige opgaver i undervisningen, så din lærer kan hjælpe dig mest muligt og du ved hvad du skal lave.