Herlev Gymnasium & HF

Nærhed, faglighed, fællesskab

×

Business og marketing

Matematik B og Erhvervsøkonomi C

Business og marketing er for dig, der gerne vil forstå mekanismerne i erhvervslivet.

I denne fagpakke lærer du at forholde dig til, hvordan virksomheder skaber værdi og får succes. Du erfarer, hvilken rolle de spiller i den samfundsmæssige udvikling. I samarbejde giver fagene dig et indblik i matematikken bag virksomhedsøkonomi i forhold til f.eks. optimering af overskud, omkostninger og materialeforbrug.

I erhvervsøkonomi arbejder vi med strategi, økonomi, organisation, ledelse og afsætning i erhvervslivet. Gennem en case-orienteret undervisning skabes en grundlæggende forståelse for en virksomheds opbygning og dens samspil med omverdenen. Kombinationen med matematik gør det muligt at få indsigt i og arbejde mere konkret med økonomiske modeller og statistikker. Vi fordyber os i tværfaglige forløb om emner, der indgår i begge fag – f.eks. beregninger kombineret med marketing.

Eksempler på særlige aktiviteter på denne fagpakke

  • Kontakt til det lokale erhvervsliv.
  • Besøg på Cph Business og deres erhvervsakademi- og professionsuddannelser.
  • Blokdage ud af huset med tværfaglig aktivitet.
  • Virksomhedsbesøg.
  • Feltarbejde omkring detailhandel.
  • Coaching om din egen start-up.

Vælger du fagpakken Business og marketing, vil det være oplagt at læse videre på erhvervsakademiuddannelser som Cph Business, KEA eller bacheloruddannelser på CBS. Denne fagpakke giver også adgang til finansøkonom, markedsføringsøkonom og financial controller.

Se, hvilke uddannelser denne fagpakke giver adgang til
Matematik B og Erhvervsøkonomi C.