Herlev Gymnasium & HF

Udvikling i fællesskab

×
HG elev

Kommende elev

Vi synes, du skal vælge Herlev Gymnasium & HF som dit kommende gymnasium!

Vi vil gerne fortælle dig om, hvorfor Herlev Gymnasium & HF er så god en skole. Det gør vi på skolebesøg, på brobygning, på uddannelsesmesser, og det gør vi til vores orienteringsaften. Du kan også altid kontakte os på tlf. 44 94 63 43 eller på mail: hg@herlev-gym.dk.

Hvis du vil have et billede af, hvordan det er at gå på skolen, så kan du også tale med vores elever. Vi har et korps af elevambassadører, som gerne kommer og fortæller om skolen, men du kan også tage fat i en tilfældig elev, hvis du vil have et indblik i vores særlige kultur.

Vi vil gøre meget for at gøre din gymnasietid til en god og udbytterig oplevelse. Vi har et stærkt fællesskab, og vi har fokus på din udvikling, på pædagogisk udvikling, på faglig udvikling og på en udvikling af fællesskabet, som vi håber, du vil være med til at præge.

Alt er selvfølgelig ikke helt perfekt, men vi arbejder konstant på at udvikle os, så vi kan blive en endnu bedre skole. Vælg Herlev Gymnasium & HF, hvis du er klar til at udvikle dig, og du sætter pris på et fællesskab, hvor der er plads til alle, og hvor alle får lov til at præge udviklingen.

Vi glæder os til at se dig se dig som kommende elev på Herlev Gymnasium & HF!