Herlev Gymnasium & HF

Nærhed, faglighed, fællesskab

×

Orienteringsaften

KOM TIL LØRDAGSARRANGEMENT

Stor tak til de mange, som besøgte Herlev Gymnasium & HF på orienteringsaftenen i mandags. Det var en stor succes og herligt at få skolen fyldt op med nysgerrige ansigter og gode samtaler om alt det, som HG kan tilbyde.

Var du forhindret i at komme i mandags, så fortvivl ikke. Vi åbner dørene igen på lørdag, hvor du og dine forældre er meget velkomne til at besøge os for at lære HG bedre at kende.

Orienteringsarrangementet finder sted på lørdag d. 21. januar 2023 kl. 11.00

Du kan se frem til nogle hyggelige timer, hvor gymnasiets elever og lærere står klar til at modtage dig og præsentere dig for den gode HG-stemning.

Tilmeld dig til lørdagens orienteringsarrangement nederst på siden.

Vi glæder os til at møde dig!

Plads til samtale

Til vores orienteringsarrangementer bliver du mødt af et værtspar (en elev og en lærer), som vil guide dig rundt på skolen fra start til slut. Du og dine forældre informeres om vores studieretninger og fagpakker med mere.

Plads til nærhed og fællesskab

I mødet mellem dig og os mærker du, hvorfor nærhed er en særlig del af kulturen på HG. Du lærer vores elever og lærere bedre at kende, og du vil fornemme fællesskabet.

Plads til alle spørgsmål

Vi skaber plads til, at du kan tale med elever på egen hånd, uden dine forældre lytter med. Du og dine forældre får mulighed for at tale med studievejledere. Vores Team-Danmark koordinatorer svarer på dine spørgsmål om eliteidræt.

Vi glæder os til at se dig

Mandag d. 16. januar 2023 kl. 19:30

eller

Lørdag d. 21. januar 2023 kl. 11:00

Lørdagsarrangement

Hvis du er forhindret pga. eliteidræt eller efterskoleophold, er der mulighed for, at du og dine forældre kan komme forbi lørdag d. 21/1 kl. 11.00.

Tilmelding