Herlev Gymnasium & HF

Nærhed, faglighed, fællesskab

×

Ny rektor for Herlev Gymnasium & HF    

Herlev Gymnasium & HF får den 1. november 2023 en ny rektor. Det bliver den nuværende rektor på H.C. Ørsted Gymnasiet, Mads Glendorf, der tiltræder stillingen.  

Efter et grundigt rekrutteringsforløb med et særdeles stærkt ansøgerfelt har bestyrelsen for Herlev Gymnasium & HF valgt at ansætte Mads Glendorf som rektor.  

Mads Glendorf er 45 år og cand.mag. i tysk og filosofi. Han kommer fra en stilling som rektor på H.C. Ørsted Gymnasiets afdelinger i Ballerup og på Frederiksberg, hvor han også har været uddannelsesleder og vicerektor.  

“Med valget af Mads Glendorf bliver det ikke blot en leder med visionær kraft, men også en særdeles erfaren leder, der har blik for gymnasiets store potentialer og stærke relation til lokalområdet, der skal stå i spidsen for Herlev Gymnasium & HF’s fortsatte udvikling”, udtaler bestyrelsesformand Tove Hvid Persson og fortsætter:  

“De seneste års rekrutteringer på Herlev Gymnasium & HF betyder, at Mads Glendorf kommer til at stå i spidsen for et særdeles stærkt ledelsesteam, som vil have fokus på at styrke og forny gymnasiets position til glæde for nuværende og kommende elever.” 

Udover sit virke som rektor for H.C. Ørsted Gymnasiet – et gymnasium, der har fokus på teknologi og naturvidenskab – er Mads Glendorf ved at færdiggøre en master i Public Governance på CBS. Om tiltrædelsen som rektor på Herlev Gymnasium & HF siger Mads Glendorf: 

“Jeg ser frem til at tiltræde som rektor på et gymnasium, der både har dybe rødder i lokalmiljøet og globalt udsyn. Herlev Gymnasium og HF står på én gang i en rivende udvikling og på et stærkt fundament af traditioner og værdier drevet af engagerede undervisere.” 

Baggrund: 

Mads Glendorf tiltræder stillingen som rektor på Herlev Gymnasium & HF efter, at tidligere rektor Jan Vistisen fratrådte før sommerferien. Under rekrutteringsprocessen har vicerektor Mads Strarup været konstitueret rektor.