Herlev Gymnasium & HF

Nærhed, faglighed, fællesskab

×
HG elev

Om skolen

Hvis du vælger at blive elev hos os, vil vi gøre vores yderste for, at du får nogle fantastiske år på gymnasiet.

Vi har særligt fokus på, at alle elever skal føle sig set og have en klar fornemmelse af, at de bliver mødt med en interesse for deres faglige og personlige udvikling. Vores lærere er lydhøre og vil lægge vægt på at tilrettelægge undervisningen, så den også passer til dig.

Du vil gennemgå en stor faglig udvikling. Vi er et gymnasium med særligt fokus på at flytte vores elever fagligt – både de fagligt stærke og de elever, der har sværere ved det.

Du vil udvikle dig socialt, og du vil udvikle dig menneskeligt. Vores stærke fællesskab og de mange samarbejder, du vil indgå i, vil sikre, at du ikke står alene med denne udvikling. Vi lægger vægt på, at der er et godt miljø og fællesskab i vores klasser og på tværs af klasser – du vil hurtigt mærke den særlige HG-ånd.

Vi håber, at du også vil være med til at udvikle vores skole. Vores skole skulle jo gerne blive til din skole. Stil krav og kom med input til undervisningen. Du kan også få direkte indflydelse på skolens overordnede udvikling i elevrådet, men måske er du mere interesseret i at udvikle festerne og blive en del af festudvalget? Du kan også udvikle musiklivet på skolen eller gøre dit til, at fodboldholdet klarer sig godt. Tal med din lærer, med ledelsen eller med dine klassekammerater, hvis du har idéer til aktiviteter eller vil have ændret eller forbedret noget eksisterende.

Der er mange muligheder, og vi glæder os til, at du bliver en aktiv del af vores gymnasium.

Skolen har ca. 600 elever, 70 lærere og 15 andre ansatte.

Jan Vistisen, Rektor