Herlev Gymnasium & HF

Nærhed, faglighed, fællesskab

×
Team Danmark elever

Eliteidræt og Team Danmark

Vi er et eliteidrætsgymnasium og officiel Team Danmark-partner. Hos os kan du både dyrke din sport på højt niveau og samtidig tage en gymnasie- eller hf-uddannelse.

Vi tilbyder:

  • Morgentræning tirsdag og torsdag indtil kl. 10 – i egen klub eller træning i Fitness World (medlemskab betalt af skolen).
  • Skoledage, der slutter kl. 15.
  • Fleksibilitet og hjælp med at kombinere din uddannelse med din sport.
  • Gode muligheder for ekstraundervisning. Der er særlige lektieværksteder for eliteidrætselever.
  • Mulighed for hjælp af en ”study buddy” fra samme klasse.

HG’s eliteidrætsordning er for elever, som dyrker idræt på højt niveau, og du bliver en del at et miljø med andre, som brænder for at dyrke idræt.

Vi har to ordninger. Du kan blive Team Danmark elev, hvis du opfylder de krav, som Team Danmark har stillet op for de forskellige idrætsgrene. Hvis du dyrker eliteidræt, men ikke opfylder disse krav, kan du blive lokalt godkendt eliteidrætselev.

Hvis du er interesseret i at tage et gymnasieforløb som Team Danmark-elev, så kontakt en af vores Team Danmark-koordinatorer for at høre nærmere.

Skolens eliteidrætselever vælger sig ind på en af skolens forskellige studieretninger afhængig af den enkelte elevs ønske. Det vil sige, at du som eliteidrætselev indgår på lige fod med gymnasiets øvrige elever i faglige og sociale sammenhænge. Vi har mentorer, der hjælper dig med at få sport, skole og fritid til at hænge sammen.

Team Danmark Uddannelsespartner

Kontaktpersoner eliteidræt og Team Danmark
Winnie Dahl, Pernille Heick Hansen, Henrik Lomstein og Lisa Kaas.

Team Danmark godkendelse
Team Danmarks sportslige godkendelse søger du gennem Team Danmarks hjemmeside, og den er en forudsætning for at tage studentereksamen som et 4-årigt forløb eller hf-eksamen som 3-årigt forløb.