Herlev Gymnasium & HF

Nærhed, faglighed, fællesskab

×

Test

yadayadayada

Ny elev på Herlev Gymnasium & HF

Hvis du og dine forældre skulle ønske en samtale med en fra gymnasiets ledelse vedrørende din start på skolen, kan du herunder booke en tid. Samtalen vil have en varighed af cirka 20 minutter.

Vi glæder os til at møde dig

Torsdag 13.04.23

Torsdag 20.04.23

Torsdag 27.04.23

  Zaina, 3.a på Herlev Gymnasium & HF fortæller her om at deltage i Akademiet for Talenfulde Unge:

  "Kort tid efter, at jeg var begyndt på HG, blev jeg af vicerektoren opfordret til at ansøge om at komme med i Akademiet for Talentfulde Unge. Jeg havde kigget lidt på det, mens jeg gik i 9. klasse og havde tænkt, at det kunne være fedt, hvis man blev tilbudt det. Det er en god mulighed for at blive udfordret ud over den daglige undervisning. Så jeg sendte en ansøgning og blev optaget."

  "Gennem Akademiet for Talentfulde Unge har jeg mødt forskere inden for mange forskellige fag. De har fortalt mig om deres vej til der, hvor de er i dag. Nogle har fx haft som mål at blive læge, men er siden blevet hjerneforskere. Det er inspirerende at høre om. Og så har jeg fået nogle gode venner fra andre gymnasier."

  "Akademiet er et rigtig godt supplement til gymnasiet, hvor jeg også har nogle meget engagerede lærere. Herlev Gymnasium & HF var min førsteprioritet, da jeg søgte gymnasium. Det faglige niveau er højt på skolen, og så er her et godt studiemiljø - en positiv energi og åbenhed. Når du træder ind ad døren, føler du dig tryg."

  "Min interesse for de naturvidenskabelige fag blev vakt allerede i folkeskolen og i særdeleshed under corona, hvor jeg fordybede mig i nogle opgaver derhjemme. Der fandt jeg ud af, at det er forsker, jeg gerne vil være. Og mine lærere bekræftede mig i, at det er den vej, jeg skal gå."
  ...

  HG er noget, vi laver sammen. Også når det sner. ❄️🌨️⛄️

  #hg #herlevgym #herlev #gymliv
  ...

  Bare fordi der er så fint på HG sådan en morgen 5 minutter i julemåneden. ✨🎄

  #julpåhg #hg #snartjul #jul #herlevgym #herlev
  ...

  Soundtracket til fredagen laver man da selv. 😎🌿 ...

  Her på HG gør vi, hvad vi kan for at holde varmen og novemberhumøret oppe. 🥯☕️ Tak kantine og kaffemand! ...

  God tur til 1c, som rullede fra HG i den smukkeste solopgang her til morgen. De havde kurs mod Tisvildeleje, hvor de skal være på introtur de næste to dage.
  Vi ønsker eleverne den bedste oplevelse med deres nye studieretningskammerater. 🙌🏻🌿💫
  ...

  Hvilke farve skal din studenterhue have?
  Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken ungdomsuddannelse, der er den rigtige for dig.

  På tirsdag kan du komme til uddannelsesaften på Herlev Gymnasium & HF og høre en masse om de forskellige gymnasiale uddannelser. Her vil Herlev Gymnasium & HF og de andre deltagende gymnasier fortælle om, hvad du kan få ud af uddannelserne.

  Så kom og bliv klædt på til dit uddannelsesvalg. Og ikke mindst - kom og oplev HG og tal med nogle af vores lærere. De glæder sig til at møde dig. 🙌🏻

  Det er på tirsdag den 21. november kl. 19-21 på Højsletten 39

  Vi ses! 🌿
  ...

  Inden vi alle regner helt væk, så lad os lige genopfriske, hvordan HG’s klasselokaler også kan se ud. Om foråret. Og det bliver forår igen. Det bliver forår igen. Det bliver forår igen. 🌿✌🏻🌞 ...

  Det var vennefesten, og det var Johnson baby. ✌🏻🦄🕺 ...

  Hvad har en betjent altid på sig? Er politiet nogensinde bange? Hvordan ser en fængselscelle ud? Og hvordan finder man gemte og ulovlige sager i sådan en celle? Det og meget mere fik eleverne svar på, da @kriminalforsorgen og @politi besøgte HG til 1. HF’ernes karrieredage.
  (Vi måtte ikke filme fra cellen, men der blev svedt igennem for at finde de “ulovlige” sager.) 😅🌿
  ...

  “Har en elev sagt, at han skal spille fodbold i weekenden, så spørger jeg ham mandag, hvordan kampen gik.”

  HG’s dansk- og idrætslærer Ditte er blevet interviewet til Gymnasieskolen.dk om sit job som lærer på Herlev Gymnasium & HF, hvor hun bl.a. har meldt sig som nærhedslærer. 🙌🏻 I den rolle skal hun følge 10-12 elever særligt tæt.

  Ditte er også en af de lærere, der har ansvaret for skolens café-aftener og fester, og hun tager meget gerne med på studieture.
  ”Det giver mig meget at se eleverne uden for undervisningen. Jeg tror, det betyder rigtig meget for vores relation, at de ikke kun ser mig som lærer, men også på andre tidspunkter.”

  Læs hele interviewet på gymnasieskolen.dk - link i bio. 🌿

  (Måske du også kan spotte Ditte i en af de seneste reels her på profilen. Ledetråd: Hun er lidt rødlig i det. 😎)
  ...

  Lad os runde ugen af med good vibes fra spillecaféen, hvor især Uno-spillene glødede. God weekeeeeend! 🙌🏻🌿 ...

  Så landede 1. STX’erne i deres studieretningsklasser. ✈️ Altså der, hvor de skal bo de næste 3 år. Ser det ikke ud som om, de allerede føler sig ret godt hjemme?
  Der blev ikke holdt tilbage i dag, da opgaverne stod på at synge en sang, vende en mariekiks i munden, spise et stykke rugbrød på under et minut, stå på hovedet og bygge et tårn af spaghetti og skumfiduser. Det er, hvad et godt grundforløb kan lægge fundamentet til.
  Ægte velkommen der, hvor I er landet! 🌿🙌🏻
  ...

  Vi genopliver 80’er toasten i kantinen. For den har da aldrig gjort noget galt. 🍞🍽️ ...

  Pili Pink, Røde Rosa og Disco Dina er klar.😎 Der er nedtælling til vennefest på HG!🪩 Festen, hvor eleverne må tage en ven under armen og give den gas.

  Denne gang er der bogstavstema til udklædningen og koncert med @det_johnson_baby✌🏻
  Og som du kan se, er der rigelig med inspiration til udklædningen. 🤡
  Det er 10. november. Link til billetter i Lectio. Vi seeees!✨
  ...

  Hvad laver vores elever fredag, når undervisningen er slut - og hvad laver lærerne? God weekend ihærdige mennesker!
  😄🌿
  ...

  1. g’ernes 1. eksamen! 🙌🏻 Det var i dag tid til den store AP-eksamen, hvor eleverne testes i almen sprogforståelse. Pøj pøj til jer alle! Karaktererne kommer i uge 44.🤞🏼🌿 ...