Herlev Gymnasium & HF

Udvikling i fællesskab

×

Eliteidræt & Team Danmark

Eliteidrætsordning
På Herlev Gymnasium og HF har du mulighed for at dyrke din sport på højeste niveau, samtidigt med at du får en gymnasieuddannelse (stx eller HF).

Idrætsordningens indhold:

  • tid til morgentræning to dage ugentligt indtil kl. 10
  • Morgentræning i egen klub eller fællestræning i Fitness World (medlemskab betalt af skolen)
  • fleksible muligheder for frihed til vigtige kampe, stævner og træningslejre
  • gode muligheder for ekstraundervisning
  • mulighed for hjælp af en ”study buddy” fra samme klasse
  • en mentor, der hjælper med at skabe balance mellem din sport og din uddannelse
  • certificeret træneruddannelse (DIF Træner 1) ved valg af idræt B

Vil du læse på stx skal du vælge en af følgende studieretninger: Matematik A, Idræt B, Biologi B og Fysik B eller Samfundsfag A og Engelsk A. På HF udbydes det uafhængigt af fagpakker.

Team Danmark
Herlev Gymnasium & HF er Team Danmark-partner, så du både kan dyrke din sport på højeste niveau og få en gymnasie- eller hf-uddannelse. Du læser et år længere end de normale elever (4 år for stx og 3 for hf), så du har tid til træning i hverdagen. Du vil normalt både komme i klasse med andre Team Danmark-elever og elever på almindelige forløb. Hvis du vil læse på stx skal du vælge studieretning Matematik A, Idræt B, Biologi B og Fysik B eller Samfundsfag A og Engelsk A . På hf udbydes det i tilknytning til alle fagpakker.

Vi er meget glade for vores Team Danmark-elever, for de er med til at lægge et højt niveau i idrætstimerne generelt. Med vores fremragende idrætsfaciliteter tiltrækker vi hvert år en række Team Danmark-elever og andre, der lægger vægt på at kunne få idræt i ordentlige omgivelser.

Hvis du er interesseret i at tage et gymnasieforløb som Team Danmark-elev, så kontakt endelig en af vores Team Danmark-koordinatorer for at høre nærmere.

Team Danmark-koordinatorer er Winnie Dahl og Lisa Hansen.